ANS viert Wintertuin

Deze week is het Wintertuinweek. Donderdag tot en met zaterdag staat Nijmegen in het teken van het grootste literaire festival van het land.

Ook op ANS-Online maak je Wintertuin mee. Zo zullen we aanwezig zijn bij de colleges op de campusdag van onder anderen 'Rembo' Maxim Hartman en beoordelen we de masterclasses van dichter Mark Boog en kunstenaar Vincent Koreman. Op vrijdag zijn we bij Poetracks in Doornroosje en op zaterdag is natuurlijk het Wintertuinfestival met onder anderen Wim T. Schippers, P.F. Thomése, Tonnus Oosterhof, Dennis Gaens en Hanneke Hendrix. Wil je daarvoor kaarten winnen? Dat kan hier.

Daarnaast doet ANS een geheel eigen duit in het Wintertuinzakje. Aanstaande donderdag ben je van 11.00 uur tot 14.00 uur welkom in De Refter voor 'ANS Presenteert' op de campusdag van Wintertuin. Eet je bammetjes onder het genot van poëzie, literatuur en muziek. Zo zullen de ANS-columnisten, waaronder Laura van der Vet (Mensenkinderen) en Niek Janssen (Dixi) hun kunsten vertonen, is er poëzie van Tim Pardijs van de Literaturjugend en hoor je de muzikale klanken van singer/songwriter Roel Smeets. Tot morgen in De Refter!