[UPDATE] Huguette Poolen nummer 1 voor AKKUraatd

Huguette Poolen moet de eer van AKKUraatd redden tijdens de aankomende verkiezingen voor de USR. Tenminste, als we het lijstje met de top zes mogen geloven dat ANS in handen kreeg.

Huguette Poolen studeert Rechten, is actief bij de Rechtswinkel van AKKU en dit jaar lid van de Facultaire Studentenraad Rechtsgeleerdheid. Direct achter Poolen staat student Communicatiewetenschap Rolf de Rode, gevolgd door Anne Verwaaij, zij is student Geschiedenis en op dit moment lid van de Opleidingscommissie aldaar. Op nummer vier staat Domenique Sinke, student Pedagogische Wetenschappen en vice-voorzitter van de FSR Sociale Wetenschappen. Yurre Wieken, student Politicologie en FSR-lid van Managementwetenschappen en Marije Willems, student Pedagogische Wetenschappen maken de top zes van de aan Studentenvakbond AKKU gelieerde lijst compleet.

AKKU-voorzitter Tom Hoven wil niet reageren op het uitlekken van de top zes. De gehele lijst wordt waarschijnlijk maandag gepubliceerd, maar dit zijn dus de zes namen waarmee AKKUraatd haar huidige vijf zetels moet zien te behouden. Met het vertrek van Siam moet dat niet zo'n probleem zijn.

Update, 22-04: Vanochtend heeft AKKUraatd de kieslijst officieel bekend gemaakt. De top zes wisten we natuurlijk al, dus kijken we naar plek zeven. Daar staat Ilse Ottenbros, assessor van de Faculteit Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica. Verder wist AKKUraatd ook nog een bestuurslid van Ovum de ronselen, die staat op plek 12 en heet Jan Eisinga. Hoeveel roodbroeken er volgend collegejaar terug te vinden zijn op het USR-pluche wordt bekend op 29 mei.

Lijst AKKUraatd 7. Ilse Ottenbros, Biologie 8. Bryan Aaldering , Biomedische Wetenschappen 9. Erik Persoon, Taal- en Cultuurstudies 10. Nina de Bakker, Wiskunde 11. Luc Dohmen, Geografie 12. Jan Eisinga, Psychologie 13. Manon Heldens, Geneeskunde 14. Jordy Davelaar, Natuur- en Sterrenkunde 15. Kimberly Schelle, Behavioural Science