Knutselen aan Tandheelkunde

In de zomer van 2014 wordt er gestart met de renovatiewerkzaamheden van het Tandheelkundegebouw. Deze week was er nog meer positieve berichtgeving te vinden voor Tandheelkunde. Tijdens de Gemeenschappelijke Vergadering (GV) van 30 september werd duidelijk dat er nog dit jaar wifi komt bij Tandheelkunde.

Het voorlopige ontwerp is op 17 september gepresenteerd en daarop zijn een aantal verbeteringen zichtbaar. Na de renovatie van het oude gebouw zal vooral de patiënt centraal komen te staan. Leveranciers krijgen aparte toegang tot het gebouw zodat deze buiten het zicht van de bezoekers blijven. Bovendien zal er een aparte ingang komen voor mensen die onder behandeling staan en een andere voor medewerkers en studenten. Zo creëert men een patiëntgerichte ontvangst en kunnen de ruimtes effectiever worden ingericht.

De bedoeling is dat de werkzaamheden begin 2017 worden afgerond. Door het oplossen van de ondervonden knelpunten zal het gebouw van zijn verouderde uitstraling af komen en gaat iedereen weer met plezier naar de tandarts.