Karten bij Tandheelkunde

Het geluid van gierende banden en de bijpassende geur van brandend rubber verspreiden zich nu over het parkeerterrein bij Tandheelkunde. De Tandheelkundige FaculteitsVereniging viert namelijk volgende week haar vijftigste verjaardag. Dat wordt vanmiddag al ingeluid met een rondje karten voor alle studenten en medewerkers van Tandheelkunde. Dit wordt door hen ‘countdowndappen’ genoemd, naar ‘dappen’, een borrel die wekelijks op de faculteit plaatsvindt.

Irene Beekhuis, Ab Actis en tevens lid van de lustrumcommissie, is heel blij met het evenement. 'Het is leuk om zo'n week aan te kleden met een ludiek onderdeel.' Op dit moment is het nog niet dringen om een kart en racepak te bemachtigen, omdat de meeste studenten half zes praktijk hebben. Het toppunt van de drukte wordt een uur later verwacht. Om acht uur wordt de boel afgebroken.

Voor dit evenement zijn vanmorgen achthonderd autobanden versleept. Volgende week staan onder andere nog een open feest, facultair feest en een gala op het programma.