Mijmelarij

Mijn god. Wat lees ik zonet op www.nu.nl? Kim Kardashian (de kans bestaat dat je haar niet kent, over andere talenten dan erg sexy zijn en de aandacht weten te trekken beschikt ze niet) gaat, ter geruststelling van vriend en kalmering van vijand, bewijzen dat haar volumineuze bilpartij geen siliconen bevat. Door röntgenfoto’s te laten maken. Google maar eens, ze beschikt inderdaad over twee stevige kadetten.

Weet je niet hoe implantaten eruit zien op de röntgenplaat? Gelukkig zijn er al eerder zulke foto’s gemaakt, van de siliconenborsten van zuslief Kourtney Kardashian. Gelukkig, vergelijkingsmateriaal, ik hoopte er al op. In het belang van een betrouwbare wetenschappelijke toetsing. Er is nu in ieder geval wetenschappelijk bewijs voor de erfelijkheid van oppervlakkigheid.

Waar is trouwens de tijd gebleven dat de vrouw zich juist druk maakte dat haar billen te dik zouden zijn?

Schijnbaar bestaan er echt mensen die zich over dit probleem druk hebben gemaakt. Zouden ze er ’s nachts van hebben wakker gelegen? Fans en haters gelijk die woelend de slaap maar niet konden vatten omdat de prangende vraag door hun hoofd speelde: Is Kim’s derrière een hoax? Ligt het bestaan van haar appetijtelijke bilpartij verankerd in haar genetisch materiaal of heeft ze de kadetjes te danken aan een kundige plastisch chirurg?

Boeiende vraagstukken. Ik ben blij dat www.nu.nl soelaas biedt en verslag doet over deze belangrijke zaak. Ik ga de berichtgeving op de voet volgen. Jullie ook? Je moet toch iets in de komkommertijd.

Ik bied trouwens mijn excuses aan voor het feit dat ik in de vorm van deze column bijdraag aan het fenomeen riooljournalistiek. Ik vervuil het web toch maar mooi met pakweg 250 woorden extra over Kim’s kont. Een diepe schaamte is mijn deel.