Nijmegenaar wordt ISO-voorzitter

Thijs van Reekum is voorgedragen als kandidaat-voorzitter van het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO). Vorig jaar was Van Reekum fractievoorzitter van Siam en secretaris van de Universitaire Studentenraad. Van Reekum studeert Filosofie en Politicologie aan de RU en is actief voor de Jonge Democraten.

In tegenstelling tot dit collegejaar zal er volgend jaar dus waarschijnlijk een Nijmeegse wind door de landelijke studentvertegenwoordiging waaien. Het gerucht gaat dat ook in het bestuur van de Landelijke Studenten Vakbond (LSVb) zeker één Nijmegenaar zit. Zaterdag wordt het kandidaatbestuur van de LSVb voorgelegd aan de leden. Morgenavond worden de kandidaten bij het ISO gepresenteerd aan de achterban. Daarna zullen we definitief weten of Van Reekum de nieuwe voorzitter wordt. Laten we in ieder geval maar hopen dat Van Reekum net zo strijdbaar klinkt als zijn voorgangers.

Hieronder staan de overige kandidaatbestuursleden van het ISO.

Lieveke Peeters (secretaris) Universiteit Utrecht Remco Rous (penningmeester) Hogeschool Utrecht Jorg van Velzen (algemeen bestuurslid) Universiteit Utrecht Willemijn Boskma (algemeen bestuurslid) Rijksuniversiteit Groningen