Start kaartverkoop Stukafest

De geurende sokken op het Pieter Bondamplein zijn een voorbode van het meest knusse festival van Nijmegen. Vanavond start namelijk de kaartverkoop van Stukafest, compleet met warme drankjes, live muziek en vuurkorven. Vanaf 20.00u kun je tickets scoren voor dit studentenkamerfestival in het kantoor van Cultuur op de Campus (onder het sportcentrum, kamer -1.320).

Het festival vindt plaats in 20 studentenkamers verspreid over Nijmegen. In knusse setting vertonen onder andere bands, theatergroepen, dansers en schrijvers hun kunsten. Kaarten kosten €4,50 voor een ronde of €11,- voor drie rondes (€14,- met toegang tot het feest in Doornroosje achteraf). Mocht je zelf geen enkele geprogrammeerde artiest kennen, campusdichter Joep aan den Boom, DJ Maarten W en Doro Krol (de nachtburgemeester van Nijmegen) lichten je in met korte tips op de website van Cultuur op de Campus.

Het bestuur van Cultuur op de Campus geeft zelf ook enkele tips weg: Ype (fotostripkunstenaar voor NRC Next geeft een stoomcursus fotostrips), Geintje (het absurdistische theaterduo Ben en Nik, waarvan de laatste solo al het beste optreden van Stukafest 2011 heeft gegeven) en Café Ed Sanders (een wervelende combinatie van dansers en muzikanten) zijn de acts die je niet mag missen.

Liefhebbers van cultuur, wees gewaarschuwd: er is overal beperkt plek en de geschiedenis leert dat kaarten snel uitverkopen.

Lees hier de route van onze hoofdredactie.