Inschrijving Radboud Sports geopend

Op vrijdag 6 juni nemen faculteiten het weer tegen elkaar op tijdens Radboud Sports. Na het succes van vorig jaar is besloten hier een jaarlijks terugkerend evenement van te maken. De sporten waar aan kan worden deelgenomen, zijn onder andere basketbal, schaken, veldrijden en voetbal, de laatste nu met twee keer zoveel deelnemers door een extra competitie.

Om de wat minder sportieve faculteiten tegemoet te komen, kunnen nu ook punten worden verdiend door het meebrengen van supporters. Blijkbaar waren er vorig jaar te weinig toeschouwers en moest er naar een manier worden gezocht om het wat drukker te krijgen op het sportveld. 'Hoe origineler, luidruchtiger en herkenbaarder, hoe meer punten', luidt de tekst. Vrees niet: de beoordeling wordt gedaan door onze concullega's van Vox, die zijn toch niet al te kritisch.

Vorig jaar werd de strijd gewonnen door de Medische Faculteit. Wil jij als dokter in spé die titel verdedigen of denk je dat jouw faculteit dat beter kan? Je kunt je vanaf nu inschrijven via de 'Chef de Mission' van je faculteit.