#TK2012: Campagnefilmpjes van de kleinere partijen

In de week naar aanloop van de verkiezingen kijkt ANS naar curieus campagnemateriaal en standpunten voor studentonderwerpen. Vandaag: Campagnefilmpjes van de onderliggende partijen.

Wat weet je nu eigenlijk van de kleinere partijen die deelnemen aan de verkiezingen van 2012? De televisiedebatten waar de grote jongens en Jolande Sap vol overtuiging hun (on)waarheden mogen spuien, zorgen ervoor dat de kleintjes over het hoofd worden gezien. Daarom hier een greep uit de campagnefilmpjes van de onderliggende partijen. Wie weet hebben zij ook wat (on)zinnigs te zeggen.

Gister onderzochten we in het kader van #TK2012 hoe de verschillende partijen tegenover de langstudeerboete staan. Kijk hier voor de resultaten.

Nederland Lokaal Voor als je wilt weten wanneer je, zeg maar, kunt gaan stemmen.

Partij voor Mens en Spirit Een partij die meer hart wil in de politiek. Nu de hersens nog.

Liberaal Democratische Partij Een dubbel gevoel bij Europa? Eerder een dubbel gevoel bij dit spotje. Afkijken of mijn tijd toch beter besteden?

Anti europa Partij Jip en Janneke voeren de boventoon bij deze partij. Twee B-acteurs die opsommen wat er mis is met Europa. Verhipt, dat is handig !

Partij voor de Toekomst Huisvrouwen van middelbare leeftijd die lekker in hun vel zitten: stem PvdT. Omdat het (anders) kan.

Democratisch Politiek Keerpunt Volgens Brinkman worden wij het Zimbabwe van het Westen als de SP aan de macht komt. 'Ondoendelijk'!