Busje komt zo: met student achter het stuur

Nog op zoek naar een leuk bijbaantje? Busvervoersbedrijf Breng heeft de oplossing. Ben je in het bezit van een rijbewijs B, 21 jaar of ouder en communicatief vaardig genoeg om zowel oud als jong te helpen? Dan is een baantje als buschauffeur misschien iets voor jou. De vervoerstak van Connexion is namelijk op zoek naar studenten die als bestuurder in de regio Arnhem/Nijmegen aan de slag willen.

Mocht je nog geen rijbewijs hebben om een bus te besturen dan is dat geen probleem. Breng helpt je binnen 3 maanden aan je vakbekwaamheidsdiploma Bus en rijbewijs D, waarbij er ook nog een groot deel vergoed zal worden. Het bedrag dat de student op zijn bankrekening kan bijschrijven zal bij aanvang nog op het minimumloon liggen. Verder zijn er 'stevige toelages voor onregelmatige en gebroken diensten (bijvoorbeeld +30 % na 19.00 uur)' aldus de vacature.

Droom je er dus altijd al van een Breng-bolide in Nijmegen rond te rijden? Of altijd al eens op Lijn 10 willen rijden? Dan is dit baantje geschikt. Mocht het toch niks worden, bedenk dan dat een bijbaantje net als een bus is: als je er eentje mist, pak je gewoon de volgende.

http://www.youtube.com/watch?v=vhgfF2YY_zY