[UPDATE] Siam presenteert lijsttrekker

Na de presentatie van de lijsten van AKKUraatd en asap is het wachten op de lijst van Siam. Morgen is de deadline voor het inleveren van de lijsten voor de USR-verkiezingen eind mei. Hoewel de USR-dwerg nog niet haar hele lijst bekend wil maken, kunnen wij wel alvast een tipje van de sluier oplichten: de lijsttrekker.

Marc Thewissen is degene die het moet gaan doen voor Siam. Thewissen studeert Rechtsgeleerdheid en zat vorig jaar in de Facultaire Studentenraad. Hij was algemeen bestuurslid voor de JOVD Nijmegen en dit jaar penningmeester van de Juridische Faculteitsvereniging.

De verwachting is dat Thewissen het zwaar zal krijgen in de campagne. Het gerucht gaat dat Siam deze week nog rond heeft moeten bellen om een lijsttrekker te vinden. De partij zelf ontkent dit. Nu asap waarschijnlijk veel stemmen weg zal kapen bij de studentenverenigingen lijkt het laatste beetje achterban van Siam te zijn verdwenen.

Update: Inmiddels is de gehele lijst van Siam bekend. Met negen kandidaten van de Faculteit der Managementwetenschappen zullen zij een alles behalve breed publiek aanspreken. Als volgend jaar Siam wordt genoemd, zullen de Radboudianen dan eindelijk alleen nog maar aan kip denken?

Lijst Siam 1. Marc Thewissen - Rechtsgeleerdheid 2. Pascal van der Bol - Sociologie 3. Helly Maris - Communicatie- en Informatiewetenschappen 4. Daniel Bonder - Culturele Antropologie en Ontwikkelingsstudies 5. Niels van Rosmalen - Bedrijfskunde 6. Chiel Soeter - Bedrijfskunde 7. Iris van Diest - Bestuurskunde 8. Renée Kooij - Tandheelkunde 9. Maurits Gaudesaboos - Economie en Bedrijfseconomie 10. Pim Heesterbeek - Wiskunde 11. Anne-Meike van der Maat - Politicologie 12. Joran Bekhuis - Bestuurskunde 13. Koen Overeem - Bedrijfskunde 14. Marloes Hoekman - Bedrijfskunde 15. Tijke Eijkemans - Politicologie