Afscheid nemen bestaat niet

Dr. Ammen neemt afscheid

Besten,

Ik zal meteen maar tot mijn conclusie komen. Ik stop ermee. Het is genoeg geweest; het is gedaan. Het is tijd voor iemand anders om het stokje over te nemen.

De afgelopen maand is zwaar geweest voor mij. Niets verliep zoals ik het wilde. Het was een bende; al die grote ego’s die allemaal maar willen scoren en elkaar in de weg lopen. Mijn inspiratie is weg. Ik kan de kracht niet meer opbrengen om er nog twee jaar aan vast te plakken.

Ik heb altijd geprobeerd om het zo goed mogelijk neer te zetten, ook al presteerde het niet altijd even goed. Ik ben blijven vechten. Ik weet dat niet alles in één schot raak is, maar niet geschoten is altijd mis. De bal is rond en kan dus alle kanten op. Van mijn stijl, daar moet je maar net van houden.

Ik heb er lang over nagedacht. Ik heb niet het gevoel dat ik met dit team optimaal kan functioneren. Misschien is het tijd om iemand anders aan te stellen die iets anders zal opstellen. De goede herinneringen blijven en hopelijk zullen die op de lange termijn overheersen. Vooral die ontmoeting met Han zal ik altijd met me meedragen.

Uit de grond van mijn hart wil ik jullie heel veel succes wensen met het vinden van een vervanger. Wie weet komen we elkaar nog wel een keer ergens tegen.

Met vriendelijke groeten,

Bert van Marwijk / Dr. Ammen (omcirkelen wat van toepassing is)