Broodje Bal - WE CANTEENspecial: BZZY

In een wanhopige zoektocht naar vers voedsel laat de Refter een week lang diverse bedrijven aan studenten serveren. Tijdens de WE CANTEEN proefweek schuift ANS aan en prikt ze een vorkje mee. Deze keer: BZZY

Bedrijf BZZY

Voedsel Stamp in een doosje

Prijs 4,95 euro

Smaak Verdomd lekker

Hoeveelheid Stampvol doosje

Eindoordeel 7,5

Tussen alle buitenlandse eenheidsworst bij de andere kraampjes vormt BZZY een welkome, Hollandsche afwisseling. Voor vier pegels krijg je hier een kleine portie Andijvie Boost, voor 5 euro een gevulde bak en voor nog een extra euro een van flesje Spa & Fruit erbij. De sexy Engelse naam van het gerecht kan niet verhullen dat het hier gaat om simpele boerenkost. Andijvie, aardappelpuree, spekjes en jus met wat kaasblokjes, dan heb je het wel.

Daar is echter niks mis mee. Grootmoeder had het niet beter gedaan dan de dames en heren van BZZY Healthy Fastmeals. De andijvie is knapperig, de puree lekker en de jus maakt het geheel smeuïg. Eigenlijk wisten we dat ook wel al. BZZY maakt lekker eten, alleen zijn ze normaal gesproken niet te betalen vanwege de bezorgkosten. Doe er je voordeel mee dat ze nu op de campus staan. Tenzij je vegetariër bent, trouwens, want bij aardappels en groente kan bij de BZZY-maaltijden natuurlijk geen vlees ontbreken.