Broodje Bal - WE CANTEENspecial: Bio Toko

In een wanhopige zoektocht naar vers voedsel laat de Refter een week lang diverse bedrijven aan studenten serveren. Tijdens de WE CANTEEN proefweek schuift ANS aan en prikt ze een vorkje mee. Deze keer: Bio Toko

Bedrijf Bio Toko

Voedsel Bami en bonen

Prijs 5 euro

Smaak Kruidige sensatie

Hoeveelheid Genoeg voor een volle buik

Eindoordeel 8,5

Op de laatste WE CANTEEN-dag vallen alle geuren in het niet bij de kruidige lucht die uit de richting van het Bio Toko-kraampje komt waaien. Onze keuze is snel gemaakt, we vertrouwen blind op onze neuzen en bestellen een Bordje Bio Toko bij Bio Toko. Mensen die waarde hechten aan uniciteit kunnen hier hun hart ophalen: je kunt de Indohap naar eigen smaak customizen. Er is keuze uit bami, nasi, vlees of vegetarische tofu, aangevuld met pittige boontjes.

Daarna zijn we eventjes heel blij met Nederlands koloniale verleden, want de maaltijd is heerlijk. Ook met de hoeveelheid is niks mis. Conclusie: Eindelijk hebben de ideale Reftervervanging gevonden. Het eten bij Bio Toko is net zo duur als een basismenu, maar hoef je niet te bestuiven met kilo's zout en peper voordat er enige smaak aan zit. Jammer genoeg hebben we daar nu niks meer aan.