De april-ANS in de bakken en online: fout, vouder vaudst

Wat zijn jouw foutste dromen? Leven als een profvoetballer, of bewonderd worden door honderden gillende dames als je je ontdoet van je kleding? In het ANS van april, dat nu in de gele bakken ligt en online is te lezen, komen ze beide aan bod.

We gingen met oud-profvoetballer Andy van der Meyde in gesprek over zijn carriere en de fouten die hij maakte. De oud-international raakte in zijn tijd bij Inter Milan op een zijspoor, vergat het voetbal en dacht: 'Zoek het maar uit, ik ga lekker los.' In ANS vertelt hij zijn verhaal.

Marco Toro gaat ook lekker los, maar dan voor een stel gillende vrouwen. Hoe ziet het leven van een mannelijke stripper eruit? ANS liep een dag mee en zag een politieman, een cowboy en een piemel.

Verder in de foute-ANS: een openingsartikel over het dalende aantal masterstudenten, een interview met designer Job Smeets die een tafelkleedje maakte dat refereert aan de Holocaust, kijken we wat er gebeurt als het fout gaat met de dijken, testen we in De graadmeter hoe je in no-time een fout, bruin tintje krijgt, hebben we het met strafrechtadvocate Samira Bouddount over foute importhuwelijken en lezen we in Lijn 1 over de foute verhalen van studenten Tom, Ronald en Lux.

Alle artikelen in de april-ANS zijn online te lezen en in de volledige ANS in pdf.