[Update] Het CvB heeft spijt

In een gesprek met zeven leden van de Universitaire Studentenraad van het collegejaar 2012-2013, heeft het College van Bestuur (CvB) afstand genomen van eerdere uitspraken.

De zestiende USR was uitgenodigd voor een gesprek door het CvB naar aanleiding van de brief die zij op zondag 20 januari hadden verstuurd. In het gesprek is geconcludeerd dat de leden van de zestiende USR geen vakken gevolgd hebben die niet bijdragen aan hun studie, danwel hun persoonlijke ontwikkeling. Ook is het college van mening dat zij geen conclusie had mogen trekken aan de hand van de tabel.

Het CvB gaat samen met de huidige USR onderzoeken op welke wijze de persoonlijke studiegegevens op dit moment inzichtelijk zijn.

Update 23 januari 11.45 uur: Vandaag zijn de banden tussen de huidige USR en het CvB weer hersteld. Ze zijn overeengekomen dat er een commissie wordt opgezet, hierin nemen medewerkers van Dienst Studentenzaken en een aantal USR-leden plaats. Zij gaan kijken hoe alle gegevens, die de rel veroorzaakt hebben, zijn uitgezocht. Ook wordt gekeken naar welke regels er voor het gebruik van Osiris zijn en of deze voldoen.